Garancia

Fontos! A webáruházunkban forgalmazott termékek jelentős része nem tartozik bele a kötelező jótállás által előírt 1 éves garancia idő, mivel nem tartós fogyasztási cikkeket forgalmazunk!

Használt termék

Használt alkatrészeinkre tartós garanciát (1-3-6-12 hónap) csak abban az esetben vállalunk, amennyiben a saját szervizünk építi be a kívánt alkatrészt, ezzel is biztosítva a megfelelő szakmai hozzáértést, a szakszerűtlen beszerelés mindennemű hiányát, ennek plusz költsége van, de hosszútávon gazdaságosabb.

Új termék

Új gyári vagy utánagyártott alkatrészekre szerződéses, egyedi alapon vállalunk jótállást, ez minden terméknél lehet, (6-12-18-24-36) hónap. A szerződéses jótállás esetében a vállalkozás adja meg, hogy mennyi időt vállal a termékre. A garancia időt minden esetben a webáruházunkban és a számlán is feltüntetjük.

Speciális alkatrészek garancia

Weboldalunkon rengeteg speciális szerviz alkatrész található, amelynek beszerelése, speciális szaktudást, eszközöket igényel, ezeket többnyire magánszemélyeknek nem értékesítjük, csakis regisztrált viszonteladói partnerek, szervizek vásárolhatják meg, regisztráció után. Ezzel garantálva a szakszerű beépítést, kompatibilitást, így ez után tudunk csak garanciát vállalni a termékre. Ezek a termékek többnyire alaplapok, tápegységek, és egyéb nagy értékű modulok.

Pénz visszafizetési garancia

Pénz visszafizetési garancia akkor érvényes, ha a meghibásodott terméket nem tudjuk cserélni, másikat biztosítani belőle, helyettesítő, kiváltó terméket sem, ebben az esetben a megvásárolt vételárat 100%-ban visszatérítjük garancia időn belül.

A vásárlástól való elállásról

A fogyasztónak minősülő vásárló a szerződéstől 14 naptári napon belül (beleértve a 14. naptári napot is) indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállási jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A fogyasztó ezen jogát a jogszabályoknak megfelelően a termék megrendelése és az áruátvétele közti időben is gyakorolhatja. Az elállás joga a szaküzleteinkben történő személyes, illetve a partner pontjainkon történő átvétel esetén is gyakorolható, amennyiben a rendelés leadására weboldalunkon keresztül került sor. Ezen jogosultság tehát nem illet meg abban az esetben, ha a szaküzletben személyesen vásároltad meg a terméket / termékeket. 
A vásárlónak az Elállási/Felmondási nyilatkozatát a Cégadatok között feltüntetett telefonszámon, postai vagy e-mail címen van lehetősége érvényesíteni.